top of page
Zoeken
  • mariekezantingh

Ger & Marli

Het was december 2019, om precies te zijn 25 december in de avond, de avond dat deze bruidegom, zijn vriendin te huwelijk vroeg. Ze zij natuurlijk ja! In de jaren ervoor dat we in Asten woonde, zeiden we tegen elkaar, als we ooit trouwen, gaan we dat in het kerkje op de lindestraat doen! En zo kwamen wij in contact met Marieke, meteen spontaan, en al vrij snel hadden we een afspraak in het kerkje. Marieke was vanaf seconde 1 heel spontaan en gaf ons zo'n goed gevoel. Dit wilde we natuurlijk niet gelijk kenbaar maken, maar ach, als het toch goed voelt, en zo vielen de puzzelstukje snel in elkaar. Bij de volgende bespreking, konden we het dan ook al niet laten om Marieke te vragen om ons in de echt te verbinden. De reactie die wij toen zagen is niet te beschrijven in woorden, maar het is te vergelijken met een kind in de snoepwinkel. Zo enthousiast en blij! Maar toen kwam de corona crisis, en toch bleven we hoop houden. Wat wij al verwachten gebeurde, Marieke hielp ons overal mee en bleef continue meedenken! Een paar weken voor de datum kwam Marieke bij ons op de koffie om het een en ander nog te bespreken, wij waren open, soms zelfs te open. Dit kwam voor Marieke en natuurlijk ook door ons omdat we ons echt op ons gemak voelde bij haar.

Nadat we ook nog voor elkaar iets gemaild hadden naar Marieke, kwam de dag dat we gingen trouwen! Deze dag was nooit zo compleet geweest als Marieke er niet bij was geweest, iedereen spreekt vol lof over onze babs! Het was een dag om nooit te vergeten en hier heeft Marieke een hele grote rol ingespeeld! Als er stellen zijn die willen trouwen en een fijne en goede babs willen, raad ik Marieke echt aan en natuurlijk heeft ze haar looks ook mee, dat mag natuurlijk ook gezegd

worden! Wij Ger en Marli zijn dan ook blij dat we deze keuze hebben gemaakt en dat Marieke zo flexibel is geweest! Marieke, nogmaals bedankt voor alles!

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page