top of page

Wat kunnen jullie verwachten?

Als jullie contact met mij opnemen check ik zo snel mogelijk DE datum. Dan plannen we een kennismakingsgesprek, een eerste date zonder verplichtingen om te kijken of ook wij matchen. Als we alle drie een goed gevoel hebben (en dat is zó belangrijk)  maak ik een passend kostenplaatje en plannen we een ‘tweede date’.

 

Geen liefde is hetzelfde, geen ceremonie is hetzelfde, ik steek al mijn tijd en liefde in jullie huwelijk. Het tarief dat ik hiervoor hanteer is € 850,00 exclusief km-vergoeding.

Bouquet

De tweede date

De tweede date ligt veel dichter bij DE datum. Eerst stuur ik jullie via de mail een aantal vragen en voeren we daarna een heel uitgebreid gesprek, bij voorkeur bij jullie thuis of op elke andere plek waar jullie voor kiezen.

Tijdens ons gesprek bespreken we jullie ideeën en verwachtingen over de huwelijksvoltrekking of ceremonie. Vinden jullie het belangrijk dat dierbaren iets zeggen of willen jullie zelf iets bijdragen? Jullie zijn mijn belangrijkste inspiratiebron. Ik benader ook andere mensen uit jullie omgeving; vaak levert dit de leukste anekdotes op!

Mochten deze personen het zelf leuk vinden dan kunnen ze tijdens de ceremonie even kort zelf het woord tot jullie richten, uiteraard in goed overleg met jullie. De ceremonie wordt zo persoonlijk dat ik als Babs vaak het compliment krijg dat het lijkt alsof ik jullie al jaren ken..


Tijdens dit gesprek bespreken we ook de hele ceremonie. Van hoe jullie onthaald willen worden, welke muziek jullie willen horen, hoe de ringen worden aangeboden tot de wijze waarop het feliciteren na de ceremonie wordt geregeld. 

Gouden trouwringen

Een paar dagen
voor DE dag...

Stuur ik jullie ter check nog de stappen van de ceremonie - welke en wanneer muziek, wie brengt de ringen, wel of niet geloften, etc. En mocht er dan toch nog iets veranderd zijn? Geen probleem, tot op de dag van de ceremonie kan dit met mij besproken worden. Ik ben flexibel en denk uiteraard met jullie mee.


Zelf ben ik heel open en toegankelijk, mijn ervaring is dan ook dat bruidsparen dan zo relaxed zijn dat ze graag dingen aan mij ‘verklappen’. Dit maakt dat mijn toespraken vaak gepaard gaan met een lach en soms ook met een traan.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Liefs, Marieke

bottom of page