top of page
Zoeken
  • mariekezantingh

Jacky & Barbara

Goh, waar moeten we beginnen met vertellen hoe geweldig het was?


We kozen een Babs vanuit het filmpje op de gemeentesite van Asten. We wisten niet dat je ook zo een Babs kon regelen, maar we hadden al de beste keuze gemaakt (en zeker achteraf kunnen we dat zeggen).


Het kennismakingsgesprek was meer een gezellig gesprek met een vriendin, dan met iemand die je voor het eerst ontmoet, alleen dan met leuke en prikkelende vragen. Wij wisten eigenlijk al vanaf het eerste Whatsapp contact dat het goed zat.


En onze dag was geweldig. Alles kwam zo mooi bij elkaar. Alles zoals je hoopt dat het uit zou pakken. De ceremonie was zó bijzonder, persoonlijk, grappig, met een lach en traan. Ook hoe je onze zoon van 7 jaar bij de ceremonie betrok was super. Maar ook hoe je meedacht/meehielp met het “oud-stof-grapje”. De combinatie van de plek, de muziek, jouw woorden en onze geloften maakten het compleet.


Wij vonden het geweldig. Maar als zoveel mensen naar ons toekomen met “wauw, dit was echt een geweldige ceremonie” en “wauw, ik wist niet dat het ook zo kon”. En zelfs “nu we weten dat het zo ook kan, en dat een kind er zo bij betrokken kan worden, misschien dat we dan wel van mening veranderen over het willen trouwen”. Dat maakt het wel echt super dat ook anderen zo genoten hebben.


Dankjewel voor onze dag nog meer bijzonder te maken!
41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page