top of page
Zoeken
  • mariekezantingh

Maarten & Demy

Juli, 2023


Lieve Marieke,


Wat was dat een prachtige ceremonie!! Wij hebben intens genoten en kunnen oprecht zeggen dat de ceremonie het bijzonderste onderdeel van onze bruiloft was. Gewoon perfect! Grappig, luchtig, precies zoals wij zijn, goed verwoord, gezellig en vol met emotie. 


Familie en vrienden spraken (tijdens de borrel al!) vol lof over jou en de ceremonie. Iedereen vond het geweldig! We krijgen zelfs het compliment; 'als ik wist dat trouwen zo kan, met zoon mooie ceremonie, dan wil ik ook wel. Maar dan wil ik wel met haar als BABS'! Nou, dat zegt genoeg! 


Achteraf kregen wij te horen dat de vrouw die vanuit de gemeente aanwezig moest, op het laatste moment een wijzing in de planning had gemaakt. Hier hebben wij zelf niks van gemerkt, want je pakte dit als een echte pro op!


Ook het kennismakingsgesprek en het 'grote gesprek' waren zo fijn en gezellig. Praten over jezelf, elkaar en onze relatie ging zo gemakkelijk bij jou. Je hebt oprecht geluisterd en de kern eruit gehaald. De ceremonietekst was prachtig en we waren oprecht geraakt. 


Marieke, je bent een topper en wij gunnen ieder bruidspaar zoon topper van een BABS!!!! 


Dikke knuffel, Maarten & Demy
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page