top of page
Zoeken
  • mariekezantingh

Michiel & Savine

Bijgewerkt op: 2 jun. 2021


Er is maar één mooiste dag in je leven. Jezelf in je jurk of pak hijsen, naar de kapper, make-up, sluier op en ja-zeggen: je kan het niet overdoen.


Een babs aan je zijde die je steunt bij elke verandering (middenin de lockdown stond ons huwelijk gepland: van groots en meeslepend naar een kleine ceremonie met 10 gasten..), zich aanpast aan al je dromen en tot in de late vrije uren haar best doet om jou het allerfijnste gevoel van de wereld te geven is onbetaalbaar. Dat alles is Marieke.


Zes keer pasten we onze plannen aan, elke persconferentie was spannend en de teleurstellingen soms groot. Tot het uiterste gedreven door veranderingen van locatie, tijden, vorm en aanwezigen: niks was haar te veel.


Marieke neemt zorgen uit handen, denkt mee over locatie, opstelling, vorm, werkt met iedereen samen en kent menig horeca/locatie eigenaar. Ze kan luisteren als de beste en weet precies te verwoorden waar het om gaat, echt de kers op de taart op die ene mooiste dag uit je leven.37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page