top of page
Zoeken
  • mariekezantingh

Nikki & Ilona

Bijgewerkt op: 2 jun. 2021


Wanneer je opzoek bent naar een persoonlijke, warme, grappige en professionele trouwambtenaar dan ben je bij Marieke aan het juiste adres. Wij hebben het geluk gehad dat Marieke ons heeft getrouwd op 18 september 2020. Een dag om nooit meer te vergeten, mede door de bijdrage van Marieke.


Tijdens onze eerste kennismaking was er direct een klik. We deelden onze persoonlijke verhalen en Marieke schreef met een lach op haar gezicht onze verhalen op papier. Tussendoor stelde ze de juiste de vragen om een nog beter beeld te krijgen van onze levens. Doordat wij ons zo op ons gemak voelden was het dan ook gemakkelijk om ronduit te vertellen over grappige, mooie en emotionele momenten die we hebben meegemaakt.


Marieke had inmiddels wel 4 kantjes vol geschreven en na onze afspraak konden we al helemaal niet wachten om te gaan trouwen.Natuurlijk is het dan afwachten hoe ons verhaal door Marieke wordt verteld op de dag zelf. Maar hier bewees ze maar weer wat voor fantastische trouwambtenaar ze is. Elk verhaal dat we haar hebben verteld kwam aan bod met precies de woorden die wij hiervoor hadden gebruikt. Hoe knap is dat?

Met de juiste humor en inlevingsvermogen hebben wij en onze gasten genoten van elk woord wat ze heeft gezegd tijdens de ceremonie.


Nog steeds gaat het over de persoonlijke en leuke ceremonie wanneer we terugblikken op onze trouwdag. Wat ons betreft zou je niet moeten twijfelen: zorg ervoor dat Marieke jullie trouwambtenaar wordt. Dan kijken ook jullie nog maanden later met een warm gevoel terug op jullie trouwceremonie.


Nikki & Ilona


71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page